OVER ONS

ONZE CHAMBRES D'HOTES
 

Een gezellige chambres d'hôtes in een pand van 1750, een gemoedelijke sfeer, waar je lekker kan eten en dat in lieflijk ogend glooiend landschap vol verrassingen.  
Dat is ons recept om jou een leuke en ontspannende vakantie te bezorgen.

Neem even de tijd om onze website te bekijken.  Ontdek onze kamers (standaardtweepersoonskamers, de HerculePlus-kamer en de HerculeXL-kamer) en het vakantie-appartement in de chambres d'hôtes. 

Op onze website kan je inspiratie halen om je verblijf te verrijken met leuke activiteiten in de natuur, in de overblijfselen van een oude Romeinse stad, langs het kanaal, in een authentieke Franse steden en dorpjes of... blijf je liever in de tuin naast het plonszwembad met een wijntje, een boek uit onze bib.

Welkom bij Hercule.

Bert en Sam

Meer over ons

In 2019 beslisten we om een nieuwe fase in ons leven te beginnen. We verhuizen naar Frankrijk, specifiek in de Bourgogne.

Met heel wat positiviteit en optimisme en de nodige dosis gezond verstand, maakten we onze laatste koffer leeg in maart 2020, 2 weken voor de eerste corona-lockdown.  Met wat uitstel en tussenpauzes begon ons nieuw leven.

Nieuw leven kwam er al snel bij: 2 superlieve Engelse cockers: Rene en  Charles.

We doen er alles aan om onze gasten een leuk, eerlijk, gemoedelijk en familiaal gevoel te geven tijdens hun verblijf met onder andere (h)eerlijke maaltijden die Sam, als gediplomeerd kok, dagelijks voorschotelt.

Heel graag tot heel binnenkort!

Bert en Sam

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER ONS
images.jpeg

Sam en Giel

Nou, wat goe-oe-oe-oed!

images.jpeg

Maja en Rudy

Super verblijf gehad, heerlijke maaltijden en sympathieke gastheren.

images.jpeg

Nadie, Roeland, Milan & Luca

Wat een toffe gasten zijn jullie! Heel mooie B&B, prachtige tuin.  Heel leuk ingerichte kamers, heel proper. Je ziet dat jullie er passie in hebben gelegd. Doe zo verder

images.jpeg

Evi en Stefanie

Een heerlijk stukje paradijs, top gastheren en een lekkere en gezellige gastentafel. Alles wat een vakantie doet slagen.

images.jpeg

Annick en Koen

Deze plaats heeft voor ons alles wat een vakantiebestemming moet hebben.  Een ontspannen, toffe sfeer, lekker eten en alle mogelijkheden om toffe mensen te ontmoeten.